..::Savaria On-line::..
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
balaton sound

sziget

szin

efott

fezen

campus fesztivál

strand fesztivál

MTI

Influenza - Feloldották a látogatási tilalmat a szombathelyi Markusovszky kórházbanSzombathely, 2015. március 13., péntek (MTI; fotó: nyugatmedia.eu) - Feloldották a látogatási tilalmat a szombathelyi Markusovszky kórházban - közölték pénteken este az egészségügyi intézmény a honlapján.
Hende Csaba: hat év alatt százmilliárd forintot fordít a kormány a 86-os főút fejlesztéséreSzombathely, 2014. július 24., csütörtök (MTI; fotó: hirek.ma) - Hat év alatt, 2010 és 2016 között összesen 100 milliárd forintot fordít a magyar kormány a Szombathelyet Győrrel összekötő 86-os főút gyorsforgalmi úttá fejlesztésére - hangoztatta Hende Csaba honvédelmi miniszter, a térség országgyűlési képviselője, amikor csütörtökön átadta a főút Szombathely és Vát közötti, négysávossá kiépített szakaszát.
Hármas karambol miatt lezárták a 86-os utat EgyházasrádócnálSzombathely, 2014. június 5., csütörtök (MTI; fotó: hirekma.hu) - Két motorkerékpár és egy személygépkocsi ütközött össze Vas megyében, a 86-os úton, Egyházasrádócnál. A balesetben ketten súlyosan megsérültek - közölte csütörtök délután honlapján a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Halálos baleset történt a Vas megyei Gércénél, teljes útzárSzombathely, 2014. május 29., csütörtök (MTI; MTI Fotó: Varga György) - Egy ember meghalt, amikor csütörtök délután frontálisan összeütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó a 84-es főúton a Vas megyei Gérce közelében - közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Négyen megsérültek egy balesetben a Vas megyei Ivánc és Viszák közöttSzombathely, 2014. május 28., szerda (MTI; fotó: vaol.hu) - Négyen megsérültek egy balesetben a Vas megyei Ivánc és Viszák község között, egy alsóbbrendű úton egy kisteherautó lesodródott az útról, és a szántóföldön állt meg - közölte szerda délután honlapján a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
"had öltözzek fel ünneplőbe!" - Szombathelyen a BëlgaA Savaria egyetemi Központ gólyatábora után újra beköltöznek a belgás srácok az NYME Hallgatói napok színpadjára. 2014. május 13.
Baleset miatt lassú a forgalom a 86-os úton SzombathelynélBudapest, 2014. április 26., szombat (MTI; fotó: hirek.ma) - Két ember beszorult abba a személyautóba, amely kamionnal ütközött Szombathelyen, a 86-os út és a Rumi út kereszteződésében - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).
Villám csapott egy családi házba LukácsházánSzombathely, 2014. április 6., vasárnap (MTI; fotó: nyugat.hu) - Villám csapott egy családi házba vasárnap délután Lukácsházán - közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Kerékpárost gázolt egy teherautó Sárvár közelében - teljes útzárSzombathely, 2014. március 6., csütörtök (MTI; fotó: hirekma.hu) - Teljes úzár mellett folyik a baleseti helyszínelés Sárvár külterületén az Ostffyasszonyfai úton, ahol egy tehergépkocsi kerékpárossal ütközött csütörtökön délelőtt - közölte az MTI-vel a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Hárman megsérültek Vasvár és Rábahídvég között a 8-as főútonSzombathely, 2014. március 3., hétfő (MTI; fotó: hirek.ma) - Hárman megsérültek, amikor egy személygépkocsi árokba csúszott a 8-as főúton Vasvár és Rábahídvég között hétfő este - közölte honlapján a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Két autó ütközött Körmendnél, ketten megsérültekSzombathely, 2014. február 27., csütörtök (MTI; fotó: kormend.hu) - Két személygépkocsi összeütközött csütörtök délután a 8-as főúton Körmend közelében, ketten megsérültek. A helyszínelés félpályás útlezárás mellett zajlik, a forgalom váltakozva haladhat - közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Hende: Nyugat-Magyarországon fontosak a kreatív járműipari fejlesztésekSzombathely, 2014. február 22., szombat (MTI; MTI Fotó: Kászoni László) - A nyugat-magyarországi régióban kiemelkedő jelentősége lesz 2014 és 2020 között a kreatív járműipari fejlesztéseknek, a kormányzat pedig biztosítani kívánja az ehhez szükséges infrastruktúrát és humánerőforrást - mondta Hende Csaba szombaton a Nemzeti Kreatív Intézet szombathelyi regionális központjának bemutatásán.
Ég egy családi ház a Vas megyei Bejcgyertyánoson Szombathely, 2014. február 18., kedd (MTI; fotó: nyugat.hu) - Teljes egészében ég egy családi ház a Vas megyei Bejcgyertyánoson - közölte honlapján kedden reggel a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
EPCOS: 10,5 milliárd forintos újabb beruházás 220 új munkahely SzombathelyenSzombathely, 2014. február 18., kedd (MTI; fotó: kormany.hu) - Az EPCOS Kft. 10,5 milliárd forint értékű beruházást hajt végre, új autóipari termékek gyártását kezdi meg, a következő három évben fokozatosan 220-szal növeli dolgozói létszámát Szombathelyen - jelentették be a cég telephelyén tartott ünnepségen kedden.
RövidhírekSzombathely, 2014. február 17., hétfő (MTI) - Ismét járhatóvá vált a Vas megyei Sótony és Ikervár közötti alsóbbrendű út, ezzel felszabadult az utolsó olyan útszakasz is, amelyet az árhullám, illetve az azzal együtt járó elöntések miatt zártak le teljes szélességében - közölte a közútkezelő hétfőn az MTI-vel.
Hende: Magyarország a tartós növekedés útjára lépettSzombathely, 2014. február 15., szombat (MTI; fotó: kormany.hu) - Magyarország 2010 óta az emberek munkájának és áldozatvállalásának köszönhetően nemcsak elkerülte a csődöt, de a tartós növekedés útjára lépett - hangoztatta Hende Csaba honvédelmi miniszter, a térség országgyűlési képviselője szombaton a Vas megyei Vépen, ahol átadta a Galambos Logistic Kft. új 6000 négyzetméter alapterületű raktárcsarnokát.