Bor és Gasztro a Sopronfesten
Sopron méltán híres arról, hogy csak úgy enni-inni is érdemes ellátogatni ide, hiszen igazán jó borok, soproni sörök, kávézók és éttermek várják a helyieket és a turistákat. A SopronFest idején közülük sokan speciális menüt, kedvezményeket kínálnak a karszalagosoknak. Különleges programmal készül az Erhardt Étterem, ahol április 29-én ebédre a Michelin csillagos séf, Rácz Jenő készül ünnepi menüsorral, amelyre előzetesen lehet csak helyet foglalni. Az Európa-hírű Harrer Csokoládéműhelyben miközben megismerhetjük a csokoládékészítés édesen titkos világát, meg is kóstolhatjuk kedvenceinket, közösen a One Eleven Roastry-vel pedig csoki és kávé kóstolón is részt vehetünk.
A Bojtorina Étterem koncertekkel és latin tánc esttel vár, míg az El Gusto terasza egy kis fesztivállá alakul egész héten különleges gasztro programokkal, beszélgetésekkel és zenével. A nyitott pincék napja keretében bortúrák indulnak a sopron környéki pincészetek szervezésében, a Vinodom pedig szőlős-kertmozival, és cuveé készítő workhoppal várja a boros programok iránt érdeklődőket. De érdemes betérni a Koffer Bor&Bár, a Deák Étterem és Hotel Sopron teraszára, mert mindenhol vár pár program, némi kedvesség és meglepetés.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.